Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu vr sep 22, 2017 21:34 [ 1 bericht ] 
 Sportiviteit 
Auteur Bericht
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma maart 11, 2013 13:53
Berichten: 5
Bericht Sportiviteit
Geachte heer/mevrouw,


Wij zijn Paul en Davy en zijn momenteel met ons afstudeerproject bezig. Dit project staat in het teken van sportiviteit en respect binnen het amateurvoetbal.

Momenteel zijn we bezig om zoveel mogelijk informatie te vergaren over het onderwerp. We missen alleen nog de cruciale informatie vanuit de amateurvoetbal clubs zelf. Om toch aan deze informatie te komen hebben we een enquête opgesteld voor zowel bestuur als spelers.

Uw club zou van grote waarde voor ons zijn, als u deze enquête zou willen invullen. Daarnaast willen we vragen of het misschien mogelijk is dat de enquête voor de spelers een plaats kan krijgen in de nieuwssector zodat spelers deze in kunnen vullen. Naderhand zullen de antwoorden van de respondenten door ons bekeken worden. Als u behoefte heeft aan deze uitkomsten, zodat ook u en de club een inzicht heeft in de meningen over sportiviteit en respect binnen de club, dan kunt u ons hierover contacteren.

Onderstaande link is de enquête voor het bestuur. Deze enquête heeft enkele vragen die gaan over hoe u als club omgaat met sportiviteit en respect.
http://www.thesistools.com/web/?id=325784

Mocht u de enquête op de site willen vermelden voor de spelers, dan graag onderstaande link gebruiken. Deze verschilt qua vragen met die van het bestuur.
http://www.thesistools.com/web/?id=325796

Wilt u meer weten over ons onderzoek of heeft u meningen of ideeën over het onderwerp sportiviteit en respect. Twijfel dan niet om deze met ons te delen.Alvast hartelijk bedankt,

Paul en Davy
Communication & Multimedia Design
Avans hogeschool te Breda

_________________
Paul /


ma maart 11, 2013 14:01
Deel op Facebook Deel op Twitter
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
 [ 1 bericht ] 

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers.


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
HelpZoeken