Voetbal.nl
http://forum.voetbal.nl/

Oefenwedstrijden Nederlands elftal
http://forum.voetbal.nl/viewtopic.php?f=94&t=477
Pagina 1 van 1

Auteur:  wampie84 [ do nov 10, 2011 18:27 ]
Berichttitel:  Oefenwedstrijden Nederlands elftal

Het Nederlands elftal heeft zich geplaatst voor het EK en dus staan er een aantal oefenwedstrijden voor de deur. Interessante krachtmetingen met Zwitserland en Duitsland. Mooie kansen om het spelsysteem aan te scherpen en spelers die tijdens de kwalificatie minder vaak aan bod zijn gekomen een kans te geven.

Vooral de 'clash' met Duitsland is een mooie. Want hoeveel historie kleeft er aan dat duel? We denken aan de finale van het WK 1974 en natuurlijk aan die geweldige halve finale tijdens het EK 1988. Mooie en minder mooie momenten. Maar één ding is zeker: Wedstrijden tussen Duitsland en Nederland zijn altijd op het scherpst van de snede. Wat verwachten jullie van de duels tegen Zwitserland en Duitsland?

Auteur:  edwin bal [ do nov 17, 2011 13:55 ]
Berichttitel:  Re: Oefenwedstrijden Nederlands elftal

Over de wetstrijd Duitsland Nederland kan je het beter niet hebben.

de duitsers waren opzich wel beter ze benutten de counter mogelijk heden en daardoor 3 doelpunten tegen

Auteur:  Dinesh [ ma dec 05, 2011 10:58 ]
Berichttitel:  Re: Oefenwedstrijden Nederlands elftal

Je merkt idd dat het Nederlands elftal, nog niet klaar is om een groot toernooi te winnen, de bank spelers zijn niet sterk genoeg om even goed in te vallen. Het is een selectie met veel klasse verschil. Achterin in het bagger daar moet echt wat aan gedaan worden.We moeten het hebben van het middenveld en voorhoede dat toch wel tot een van de sterkste van de wereld behoort. Je merkte ook dat een Strootman er nog niet klaar voor is, tegen de kleine landen doet hij het wel ok maar tegen een duitsland was hij nergens te bekennen. Van Marwijk had dan ook gewoon de Jong moeten opstellen. Tegen grote landen heb je een ervaren spelers nodig die elke week op hoog niveau spelen. Helaas hebben wij geen 22 spelers die allen een hoog niveau aan kunnen. Op een groot toernooi heb je 22 fitte spelers nodig die fit blijven en ik verwacht ook daarom dat een nederlands elftal het niet gaat redden. Tenzij een van Marwijk toch nog besluit wat ervaren spelers nog mee te nemen. Denk aan een Seedorf en een van Nistelrooij. Maar helaas worden de beste spelers waar het nederlands elftal over beschikt niet uitgenodigd. Als een van Bommel maar speelt anders is hij zijn aanvoerders band kwijt. Nog steeds vind ik het belachlijk dat het Nederlands elftal dat al jaren over de beste middenvelder van de wereld beschikt en meest ervaren met de meeste prijzen niet wordt uitgenodigd omdat hij 1 keer een penalty miste. En de boer, cocu, van basten ga zo maar door hebben allen ook belangrijke penalties gemist. maar daar hoor je niks over. Het misgunnen van zijn status, is een van de oorzaken dat een nederlands elftal nooit de beste elf kan opstellen, want een Seedorf hoorde en hoort nog steeds ten alle tijden in de basis te staan. Nederland heeft geen betere middenvelder gekend en dat zal voorlopig ook niet meer komen.

Groet,
Een boze middenvelder

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/